Обложувалница Betadria

Betadria рецензија:

Betadria е овластена компанија за обложување со седиште во Велика Британија. Обложувалницата Betadria е во сопственост на компанијата Betadria Online SRL и своите услуги ги нуди преку Интернет од 2009 година. Компанијата Betadria Online има висока стапка на раст, што овозможува понудата да стане се поразновидна. Нивната политика е да се позиционираат на Балканот.

Betadria нуди можност за спортско обложување и обложување како животен стил (life-style). Покрај тоа, компанијата води иновативна политика за проширување на својата понуда во иднина. Безбедноста на корисникот е на највисоко можно ниво. Со Betadria можете да се обложувате во секое време, односно 24 часа на ден. Многу спортови, лиги и начини на обложување.

Betadria апсолутно не заостанува зад најголемите онлајн обложувалници во однос на понудата за обложување, освен фудбал, има и други спортови чија што понуда е навистина феноменална. Betadria е особено позната по тоа што нуди пониски рангови на фудбалски лиги, како што е Англиската 6та Северна лига. Она што го нуди Betadria, а немаат други онлајн обложувалници е понудата за обложување за некои лиги кои големите онлајн обложувалници никогаш не би ги ставиле во својата понуда, а тоа се Босанската втора лига, Хрватската трета лига итн.

Betadria во својата понуда вклучува и казино. Обложувалницата е преведена на над 30 јазици, вклучувајќи хрватски, македонски и босански јазик! Поддршката за клиенти е достапна преку е-пошта.

 

Креирање сметка на Betadria:

Отворање на сметка е многу лесно и брзо. Откако ќе го изберете јазикот на насловната страница, регистрацијата ја започнувате со кликнување на „Регистрирај се!“ во горниот десен агол. Потоа го пополнувате образецот и ја потврдувате Вашата регистрација преку линкот што ќе дојде на е-поштата што ја користевте при регистрација. После тоа можете да започнете со обложување.

 

Уплата/Исплата:

Обложувалницата прифаќа дебитни картички (Visa) и кредитни картички (Visa и MasterCard). Покрај уплата со платежни картички, пари може да се уплатат и на сметката на Betadria со помош на Skrill или банкарски трансфер. Провизијата за плаќање на средства со платежни картички е 3-4%. За други начини на плаќање нема провизија. Минималната уплата е 10 €, а максималната 500 €.

Можете да направите исплата преку банкарска сметка или Skrill. Нема провизија без оглед на начинот на исплаќање. Минималната исплата е 50 €.

 

Понуда за обложување:

Обложувалница Betadria

Спортско обложување: Во понудата ги нудат следниве спортови: фудбал, тенис, кошарка, одбојка, ракомет, бејзбол, хокеј на мраз, американски фудбал, снукер, пикадо, рагби, бокс и многу други. Покрај стандардното обложување на 1, X, 2 и двознаците, може да се обложувате на плус / минус, пар / непар, точен резултат, хендикеп и други начини на обложување. Како стандарден дел од обложувалницата го има и - обложувањето во живо. Што се однесува до најпопуларниот спорт за обложување, фудбалот застапени се скоро сите европски лиги, дури и оние што ги нарекуваме мали лиги.

Betadria обложување во живо: Обложувалницата Betadria има платформа за обложување во живо и навистина се обидува да биде во чекор со другите онлајн обложувалници. Таа нуди многу богато обложување во живо со солидни коефициенти и разновидна спортска понуда.

 

БОНУС ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА BETADRIA

Betadria им дава на сите нови клиенти 25% бонус за прв депозит. Бонусот е до 100 €. Уплатете, инвестирајте и исплатете готовина со Вашето спортско знаење. Правила за исплата: 6x обложете се со уплатената сума и бонусот во спортската обложувалница со коефициент од 2,00 или повисоки во рок од 60 дена.

 

Карактеристики на обложувалницата:

- Лесно креирање на тикет и лесно користење на обложувалницата.
- 10-25% бонус на СЕКОЈ билет со шест или повеќе парови
- Исклучително добра понуда за лиги од регионот.
- Техничката поддршка е достапна доколку имате било какви проблеми.

 

Останато:

Обложувалницата Betadria исто така има многу модерна веб-страница која е многу практична за употреба. Таа е многу едноставна и прегледна.

 

ПРЕГЛЕД НА ОНЛАЈН КЛАДИЛНИЦАТА BETADRIA

Синглови: Да
Начин на уплата: Дебитни и кредитни картички (Visa, Mastercard), Skrill, Neteller, Bitcoin или банкарска трансакција.
Минимална уплата: 10€
Максимална уплата: 500€
Трошоци при уплата: За уплата со картичка е 3-4%. Нема провизија за други начини на плаќање.
Начин на исплата: Skrill или банкарска трансакција.
Минимална исплата: 50€
Максимална исплата: Нема ограничување.
Трошоци за исплата: Нема провизија
Минимална улата по тикет: 0.50€
Максимална уплата по тикет: Нема ограничување.
Максимална добивка: 10.000€.
Валути: EUR.
Јазици: Хрватски, Босански, Македонски, Англиски, Германски, Италијански, Шпански, Француски, Шведски, Турски, Украински, Виетнамски, Грчки, Унгарски, Индонезиски, Кинески, Норвешки, Полски, Португалски, Романски, Руски, Бугарски, Чешки, Дански, Фински...
Формат на квоти: Само европски (децимален).
Технологија за заштита на податоци: SSL
Мобилно обложување: Да
P2P обложување: Не
Онлајн подршка за корисници: Не
Останато: На Betadria страната можете да најдете преглед на квотите.

 

Заклучок:

Betadria нуди бонус од 10-25% на секој тикет со шест или повеќе парови, леснотија при обложувањето без манипулативни трошоци, обложување „од фотелја“ од 0-24 сите 365 дена во годината, богата понуда на многу спортови, лото обложување, обложување во живо на повеќе од 500 настани неделно. Најдобра понуда за лиги од регионот !!!

Обложувалница Betadria