Фудбал, Кошарка, Тенис, Хокеј, Одбојка...

Натпревари во живо - бесплатни преноси во живо од сите спортски настани. Гледајте фудбал во живо, кошарка во живо, тенис во живо, хокеј во живо, одбојка во живо потполно бесплатно!

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА 1XBET

1xBet натпревари во живо

1xBet desktop

 

1XBET НАТПРЕВАРИ ВО ЖИВО

1xBet натпревари во живо

Full Screen

1xBet пренесува во живо: 1xBet пренесува во живо покриваат некои од најдобрите фудбалски лиги (Англиска Премиер лига, Шпанска Премиера и Секунда, Гемранска Бундес лига 1 и 2, Италијанска Серија А и Б, Француска Лига 1 и 2, Австриска Бундеслига, Шкотска Премиер, Холандска, Белгиска, Португалска, Аргентинска, Руска, Турска, Романска, Хрватска, Словенечка... речиси и да нема што не пренесува!!!), потоа тенис, кошарка, ракомет, хокеј и уште многу други...

1xBet преноси во живо на мобилен уред: Преносите на натпреварите се исто така достапни на сите мобилни уреди.

МУЛТИ ПРЕНОС: Постои функција Мулти-LIVE која што ви овозможува да гледате истовремено до 4 натпревари во живо со видео пренос - совршена работа за комбинирани обложувања во живо!

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА 1XBET

1xBet multi live

Изглед на конзолата во живо со видео пренос со помош на Multi-live функција!